Yhtiöpörssi

Myy/Osta yhtiö

Fiksu yhtiöpörssi tarjoaa kanavan niin ostoa kuin myyntiä kaipaaville. Välitämme yhtiösi oikealle taholle, vaikka se olisi haastavampi tapaus iältään, liiketoiminnallisesti tai taloudellisesti. Tarjontamme ostettavissa yhtiöissä on laaja – tarjontaa on alle tilikauden ikäisistä aina sukupolvia ylittäviin vuosikertoihin. Kaikissa yhtiöissä on katsottu ammattilaisen toimesta kirjanpito, jotta uusi yrittäjä voi aloittaa helposti ilman pelkoa ikävistä yllätyksistä.

Kaikki Fiksu yhtiöpörssissä myynnissä olevat yhtiöt ovat ennakkoperintärekisterissä ja omaavat pankkitilin sekä puhtaan historian. Osalla on valmis liiketoiminta, osalla vain yhtiö. Fiksupostilta saat yhtiöön myös kirjanpidon, osoite- ja skannauspalvelun sekä konsultoinnin. Tarkastamme kanssasi yhtiön olemassa olevat sopimukset ja hankimme tarvittaessa niihin tarpeidesi mukaiset vakuutukset, lisenssit ja tilisopimukset.

Meillä voit myös luopua vanhasta yhtiötäsi asiansa osaavien meklariemme kanssa. Vaikka yhtiösi olisi juuri perustettu tai lukuisia tilikausia nähnyt. Kauttamme löydät ostajat vaikeammillekin liiketoimintasektoreille ja jopa haastavaan tilanteeseen joutuneelle yhtiölle. Kirjanpitomme tarkastaa yhtiön tilan ja auttaa myyntiin saattamisessa. Arvioimme kaikki yhtiöt, jopa luottotiedottomat.

Avaamme pian laajemman kauppapaikan tähän sivulle. Siihen asti voit kysyä myyntiä- ja ostotoimeksiantoja viestillä tai puhelimitse. Suuri kysyntä on tällä hetkellä yrityksille, jotka ovat sopuhintaisia, mutta omaavat tarvittavat rekisterit (ennakkoperintä-, arvonlisävero- ja kaupparekisteri) ja pankkitilin. Tuo omasi myyntiin. Yhtiön nuori tai vanha ikä ei ole meillä rasite.

Translate this page here »