Valmis osakeyhtiö

ONKO HAASTEITA SAADA OSAKEYHTIÖ ENNAKKOPERINTÄREKISTERIIN TAI ASIANMUKAISIA VAKUUTUKSIA YHTIÖLLE?

Verottaja on kiristänyt valtavasti otetaan ennakkoperintään pääsystä. Voit olla entinen yrittäjä, joka on nyt perustamassa uutta yhtiötä, mutta et yhtäkkiä pääsekään ennakkoperintärekisteriin. Perusteluna se, että vanha yrityksesi on siirtynyt uusiin käsiin, jossa se on sittemmin jättänyt veroja hoitamatta ja lopulta kaatunut. Uutta yhtiötä perustettaessa verovirkailija vaatii sinulta selvitystä vanhoista asioista, joita et luonnollisestikaan tiedä, koska yhtiö ei ole ollut sinun hallussasi. Tilanne on mahdoton. Pahimmassa tapauksessa saat verottajalta uudestaan samat kysymykset, vaikka olet juuri niihin vastannut. Etkä edelleenkään pääse ennakkoperintärekisteriin.

Sama on vakuutusten kohdalla. Pakolliset vakuutukset on toki vakuutusyhtiöiden toimesta myönnettävä, mutta esimerkiksi Vastuu Groupin Tilaajavastuu -palveluun vaadittavat vapaaehtoiset vakuutukset voivat jäädä saamatta. Ilman näitä esimerkiksi rakennusalalle ei ole mitään asiaa. Tämä luo valtavan hankalan tilanteen, jossa moni tuupertuu mahdottoman edessä. Eikä ihme, onhan vakuutusyhtiöt valtavia jättiläisiä, joiden edessä kokeneempikin yrittäjä on voimaton.

Moni ostaa valmisyhtiön ja ajattelee siinä olevan kaiken kunnossa ja liiketoiminnan voivan alkaa viipymättä. Näin ei ikävä kyllä enää ole, koska uuden hallituksen astuessa voimaan, voi pankki ilmoittaa tilin kiinni, verottaja vaatia lisäselvityksiä ennakkoperintärekisteriä varten ja vakuutusyhtiöt ilmoittaa vakuutukset päättyviksi. Tämä on viime aikoina ollut usealla kompastuskivenä. Valmisyhtiöt eivät ole enää ratkaisu sellaisenaan, vaan hallitukselle tulee luoda siirtymäaika. Tähän me olemme keskittyneet Fiksupostissa.

 

Nyt on hyvä hetki ryhtyä yrittäjäksi. Monella alalla tarvitaan uusia yrityksiä ottamaan erilaisten palveluiden tarjonta haltuun

Moni ostaa valmisyhtiön ja ajattelee siinä olevan kaiken kunnossa ja liiketoiminnan voivan alkaa viipymättä. Näin ei ikävä kyllä enää ole, koska uuden hallituksen astuessa voimaan, voi pankki ilmoittaa tilin kiinni, verottaja vaatia lisäselvityksiä ennakkoperintärekisteriä varten ja vakuutusyhtiöt ilmoittaa vakuutukset päättyviksi. Tämä on viime aikoina ollut usealla kompastuskivenä. Valmisyhtiöt eivät ole enää ratkaisu sellaisenaan, vaan hallitukselle tulee luoda siirtymäaika. Tähän me olemme keskittyneet Fiksupostissa.

 

Fiksuposti on ratkaissut ongelman tulevien yrittäjien hyväksi. Jos olet joutunut tilanteeseen, jossa vanha yhtiösi on myyty tai ”saattohoidettu” meillä tai muualla, olet varmasti palvelumme tarpeessa. Me katsomme tilannekohtaisesti perustettavan yrityksen pankkitilit, vakuutukset ja ennakkoperintärekisteriin pääsyn ja teemme hallinnan siirron uudelle yrittäjälle lain ja säädösten edellyttämällä tavalla. Varmistamme kaikkien tarpeellisten vakuutusten ja luonnollisesti pankkitilin sekä ennakkoperintärekisterissä olon pysymisen voimassa myös uudella hallituksella. Meillä voit aidosti hyvillä mielin ryhtyä luomaan liiketoimintaa, kuten parhaaksi katsot.

Miksi valmistyhtiö on parempi vaihtoehto?

Säästä kaikki yrityksen rekisteröinnin haasteet Fiksupostin palveluilla.

N

Valmis pankkitili

N

Oma anonyymi osoite

N

Yritys ERP:ssä

N

Heti valmis käyttöön

N

Postin edelleenlähetys ja skannauspalvelu

N

Yrityksen kirjanpito

Yhtiö helposti

Fiksuposti-palvelu

 

Yrityksen perustamisen yhteydessä tarjoamme sinulle myös Fiksuposti -palvelumme, jossa saat postit aina sähköisessä muodossa missä ikinä oletkin. Meiltä saat postiosoitteen, postin skannaus- ja jälleenlähetyspalvelun sekä tarvittaessa puheluiden vastaanoton. Näin voit itse olla joskus myös lomalla. Fiksu-laskutuspalvelumme hoitaa sinulle laskutuksen tehokkaasti ja ammattitaidolla. Näit et välttämättä tarvitse kallista, suomalaista pankkitiliä, vaan voit vastaanottaa laskutuksen tilitykset edullisempaan, varmempaan ja mobiilialustoilla varmemmin toimivaan ei-suomalaiseen pankkiin. Meiltä saat Fiksu-kirjanpitopalvelun, joka on kokonaisvaltainen taloudenhallintapalvelu. Me emme hoida vain kirjanpitoa vaan seisomme asiakkaidemme rinnalla. Ja kirsikkana kakun päällä on Fiksu-yrityskonsultointi, josta saat neuvotteluvoimaa sopimuksiin, velkojen järjestelyihin, talouden haasteisiin ja kaikkeen yritystoiminnan kipupisteisiin.

Meillä on kiireisille asiakkaille aina varattuna tiimi, joka hoitaa sinulle heti yhtiön ja toimintakuntoisena. Perustamme yhtiöt aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Vain siten voi varmistaa, että yritys on puhdas ja toimintakykyinen. Tämä on nopein ja varmin tapa aloittaa yritystoiminta. Monien eri alojen yrittäjät ovat hankkineet osakeyhtiönsä meiltä nopeasti ja edullisesti. Meillä on tarjolla jatkuvasti puhtaita ja toimintakykyisiä yhtiöitä – tarvittaessa myös vanhempaa vuosikertaa. Kerro sinä käyttötarpeesi, taustasi ja tarpeesi, niin me järjestämme sinulle yhtiön. Kauttamme pääset myös eroon vanhasta yhtiöstä tarvittaessa. Tai, jos kaipaat konsultointia nykyisen yhtiösi lasku- tai sopimusasioissa. Kykenemme myös neuvottelemaan yhtiösi luottotiedot takaisin, mikäli tarve niin vaatii.

Jäikö kysyttävää?
Ota yhteyttä!

 

Mikä on kevytyrittäjyyden ongelma?

Myös kevytyrittäjän kannattaa harkita omaa yhtiötä Fiksupostin palveluiden kera. Kevytyrittäjä on aikaisempina vuosina katsottu sopivaksi vaihtoehdoksi silloin, kun yritystoiminta on pienimuotoista. Käytännössä kuitenkin valtaosa yrittäjän verovähennysoikeudesta ja muista taloudellisista joustomahdollisuuksista on kevytyrittäjän ulottumattomissa. Myös vastuukysymykset ovat kevytyrittäjällä aina henkilökohtaisia toisin kuin osakeyhtiössä. Tulevan YEL-muutoksen myötä koko kevytyrittäjyys ei välttämättä ole enää ketään palveleva ratkaisu. Tähän kun lisätään se seikka, että sakeyhtiön voi perustaa ilman osakepääomaa, muuttuu kevytyrittäjyys aina vain heikommaksi vaihtoehdoksi. Osakeyhtiön myötä saa kaiken tarvittavan hyödyn yrittämisestä yhtä helposti kuin kevytyrittäjänä vain murto-osan. Kauttamme saat valmiin yhtiön ja siihen kirjanpidon, laskutuspalvelun sekä osaavaa konsultointia viranomaispalveluihin sekä tietysti Fiksuposti -palvelun myötä kaikki postit sähköisesti minne ikinä kaipaatkin.

Nyt on hyvä hetki ryhtyä yrittäjäksi. Monella alalla tarvitaan uusia yrityksiä ottamaan erilaisten palveluiden tarjonta haltuun. Yhteiskuntamme kaipaa myös kovasti uusia innovatiivisia yrittäjiä tukemaan heikentynyttä talouskasvua. Fiksupostin palveluilla voit parhaimmillaan ponnahtaa kirkkaana tähtitaivaalle nopeammin kuin uskalsit edes toivoa. Huonoimmillaankin olet vähintään kokoemusta rikkaampi ja meidän osaavissa käsissä vailla huolia. Fiksupostin palveluiden ansiosta tulevaisuutesi on aina turvattu

Lähetä sähköpostia

fiksu@fiksuposti.fi

Olen kiinnostunut valmisyhtiöstä

3 + 2 =

Translate this page here »