Rekrytointi

Etsimme assistentteja. Tarvitsemme sinua avustaviin työtehtäviin liiketoiminnan aloittamiseen liittyvissä toimenpiteissä. Voit olla opiskelija, lisätyön tarpeessa tai uusia haasteita etsivä. Tarjoamme työt voi suorittaa etänä.

 

Fiksuposti tarjoaa nykyisille ja tuleville yrittäjille lukuisia yritysmaailman palveluja. Keihäänkärkenä on nimemme mukainen Fiksuposti -palvelu, jossa yhtiöt ja yksityishenkilöt saavat meiltä postiosoitteen, jonka kautta asiakkaamme saavat postinsa sähköisessä muodossa sinne missä ikinä ovatkin.

 

Toiseksi kysytyin tuotteemme on yrityksen perustamispalvelu, joka palvelee aloittavia yrittäjiä, maahanmuuttajia ja muita palvelun tarvitsijoita. Tarjoamamme palvelu toimii avaimet käteen -periaatteella, joten avustavia töitä on paljon tarjolla. Toiminta on prosessikeskeistä, eikä siten edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta tai erityisosaamista. Tärkeää on, että sinulla on kyky omaksua uusia asioita. Missiomme on edistää innovaatio- ja yritystoimintaa Suomessa. Tule mukaan mahtavaan tiimiimme.

Työssä edellytetään puhtaita luottotietoja.

 

Fiksuposti tarjoaa nykyisille ja tuleville yrittäjille lukuisia yritysmaailman palveluja.

Translate this page here »