Jätä kivireki meille

Yhtiöstä luopuminen on aina työlästä niin henkisesti, juridisesti kuin sopimuksellisesti. Huonosti hoidettu luopuminen saattaa olla taloudellisesti ja juridisesti katastrofi. Oikeiden ammattilaisten avulla hoidettu myynti, rakennemuutos ja uudelleenjärjestely sujuu kuitenkin mutkattomasti ja saat taloudellisesti yhtiöstä haluamasi ja jopa enemmän.

Alan edullisin palvelu alk. 899€!

Mitä palveluun kuuluu?

Mahdollisuus jatkaa yrittäjänä

Ensisijainen päämäärä on aina ylläpitää yrittäjän realiteetit yritystoiminnan jatkamiseksi, huomioiden sekä taloudelliset että juridiset aspektit. Usein huonoonkin kuntoon päässyt yhtiö on pelastettavissa, mutta joskus tarvitaan järeämpiä rakenneratkaisuja. Aina kuitenkin yrittäjälle luodaan mahdollisimman optimaalinen perusta toiminnan jatkamiseen. Liiketoiminnan kannalta olennaiset immateriat ja materiat pyritään säilyttämään kokonaisuudessaan. Sekä luonnollisesti yrittäjän luottokelpoisuus.

Luottotietosi säilyvät puhtaana

Luottotiedot ja puhdas historia ovat nykyään tärkeämmät kuin koskaan ja sekä yrityksellä että kaikilla hallituksen jäsenillä. Myös varajäsenillä. Konkurssi jättää aina merkinnän kaikille hallituksen jäsenille ja huonosti hoidettuna tuottaa myös luottotietomerkinnän. Pahimmillaan konkurssimerkintä näkyy virallisesti viisi vuotta, mutta käytännössä tietyissä viranomaistiedoissa tieto säilyy määräämättön ajan. Luottotietojen säilyminen ja konkurssimerkinnän välttäminen on yritysjärjestelyissä aina ensisijaisia kaikissa prosesseissa.

Sinulle ei tule rikoseuraamuksia

Tekemätön kirjanpito, ilmoittamattomat verot ja palkat sekä epämääräiset ostot tai rahojen nostot ovat omiaan täyttämään rikoksen tunnusmerkistön. Viranomaiset eivät ole kiinnostuneita selityksistä, jos kokevat konkurssissa olevan yhtiön omistajan toimineen vastoin lakia. Tästä johtuen kaikki kirjanpito saatetaan aina loppuun, tulot ja menot katsotaan tiukalla protokollalla läpi ja koko prosessi tehdään lakia ja asetuksia kunnioittaen. Näin vältytään ikäviltä jälkiseuraamuksilta.

Heikon taloustilanteen yhtiöissä, joista on muodostunut kivireki, on toimenpiteet suoritettava vakaalla juridisella otteella ja äärimmäisen rationaalisesti. Useimmissa tapauksissa järkevällä suunnittelulla ja velkojien kanssa sopimalla yhtiö on pelastettavissa ja palautettavissa kannattavaksi. Aina ei kuitenkaan realiteetit mahdollista pelastamista, vaan on paras keskittyä uuden luomiseen. Asiantuntijamme auttavat tässä sinua ja pääset tilanteeseen, jossa kivireki jää kyydistä.

Me ostamme ja myymme yhtiöitä. Ostamme myös velkaiset yhtiöt ja tarjoamme liiketoiminnan uudelleenjärjestelyn avaimet-käteen palveluna.

 

Fiksupostilla yritysaneeraus, myynti, rakennemuutos ja liiketoiminnan uudelleenjärjestely on aina avointa ja juridisesti kestävällä pohjalla. Prosessi alkaa yhteydenotosta, josta päästään alkukartoituksen kautta heti uuden alkuun.

Miten voin jatkaa yrittäjänä?

Asiantuntijamme mahdollistaa yritystoimintasi jatkuvuuden ja minimoi taloudellisen riskisi. Juridinen ja taloudellinen taakka jää pois harteiltasi, jolloin pääset jatkamaan toimintaasi puhtaalta pöydältä.

Älä epäröi enää

Prosessi alkaa yhteydenotosta, josta päästään alkukartoituksen kautta heti uuden alkuun

Mitä tapahtuu jälkihoidossa?

Olemme yhteydessä kaikkiin velkojiin, irtisanomme kaikki kustannuksia tuovat sopimukset, annamme uudet yhteystiedot ja pyrimme sopimaan kaikki velvoitteet jokaista osapuolta tyydyttävästi ja Hoidetaan asiat. Kaikki hoidetaan pragmaattisesti ja sovitaan kirjallisesti. Ei enää karhukirjeita tai puheluita velkojilta, vaan puhdas alku järjestelyllä, joka ei aiheuta häpeää. Jokaiseen projektiin asetetaan nimetty asiantuntija koko prosessin ajaksi.

Fiksupostin tiimillä on vuosikymmenien kokemus menestyksekkäästä toiminnasta

Fiksuposti on täyden palvelun yritystavaratalo, jonka alta löydät osoite- ja skannauspalvelun, yhtiöpörssin osto- ja myyntipalvelun, täyden palvelun tilitoimiston sekä yritysdatan asiakasanalysointiin, -segmentointiin ja markkinointiin. Meiltä saat myös kansainvälistymispalvelut ja älykkään verosuunnittelun. Asiantuntijat eri osa-aluieilta on alansa huippuja ja tämä varmistaa jokaisen asiakastapahtuman ensiluokkaisen hoitamisen. Meillä sekä yrittäjä että yritys ovat hyvissä käsissä.

Mitä enää mietit?

Mikäli tilanteesi on tukala kasaantuneiden rästien vuoksi, on meillä tie ulos. Jätä kivireki kanssamme tähän ja ryhdy nauttimaan tuloksista. Lopeta jahkaaminen, koska vain tekemällä tulee tuloksia.

Translate this page here »