Fiksuposti virtuaalisesti

FIKSUPOSTI -YRITYSOSOITE

Fiksuposti tarjoaa sinulle osoitteen, postin skannaus- ja jälleenlähetyspalvelun sekä puheluiden vastaanoton. Saapuneesta kirjepostista saat kuvan avaamattomina sähköpostiin, jolloin voit päättää haluatko postin jälleenlähetyksellä, skannaukseksella vai molemmilla. Halutessasi yrityksesi puhelut vastaanotetaan ammattimaisesti ja ilmoitetaan niistä sinulle soittopyyntö tai yhdistetään ne suoraan sinulle. Fiksuposti pitää yrityksesi pyörät pyörimässä, kun sinä teet tuottavaa työtä yrityksesi toiminnan eteen. Tai pidät hengähdystauon jaksamisen ylläpitämiseksi.

Yritysosoite

Luottamusta herättävä yritysosoite. Osoite on sinun, joten voit käyttää sitä verkkonäkyvyydessä, käyntikorteissa, esitteissä, sopimus- ja tarjousasiakirjoissa, kaikkialla. Yritysosoite antaa vakuuttavan mielikuvan yrityksestäsi säilyttäen yksityisyytesi.

postien skannaus

Käsittelemme luottamuksella saapuvan postisi sekä huolehdimme sen arkistoinnista, edelleen lähettämisestä ja  skannaamisesta sekä roskapostin tuhoamisesta, kuten haluat. Saat aina itse valita kuinka postisi haluat. Skannatusta postista saat turvalinkin sähköpostiisi. 

 

oma puhelinnumero

Toivomuksiesi mukainen puhelinnumero ja asiallinen sekä ammattimainen puheluiden käsittelijä, joka vastaa puheluihin yrityksesi nimellä sekä toivomuksiesi mukaan. Me otamme sinulle soittopyynnöt sähköpostiin tai sms-viestinä, sinä voit keskittyä työhön tai ottaa päivän vapaaksi.

Ynnä muuta

Kattava yrityspalvelumme palvelut kaikkeen tarpeeseen, yrityksen perustamisesta lähtien.

Fiksu yrityskonsultointi

Fiksu kirjanpito

Fiksu yrityksen perustaminen

Fiksu näkyvyys

Fiksu yritysrahoitus

Fiksu laskutusjärjestelmä

Tutustu paketteihin ja tilaa omasi

Fiksuposti virtuaalisesti

FIKSUPOSTI -OSOITE

Fiksuposti tarjoaa sinulle yrittäjänä tarpeidesi mukaan tyylikkään katusoitteen tai edullisemman postiosoitteen sekä postin skannaus- ja jälleenlähetyspalvelun. Saapuneen kirjepostisi saat suoraan skannattuna sähköisesti tai jälleenlähetyksellä tahtomaasi osoitteeseen. Halutessasi yrityksesi puhelut vastaanotetaan ammattimaisesti ja välitetään niistä sinulle soittopyyntö. Fiksuposti pitää yrityksesi pyörät pyörimässä, kun sinä teet tuottavaa työtä yrityksesi toiminnan eteen. Tai pidät hengähdystauon jaksamisen ylläpitämiseksi.

Yritysosoite

Luottamusta herättävä yritysosoite. Osoite on sinun, joten voit käyttää sitä verkkonäkyvyydessä, käyntikorteissa, esitteissä, sopimus- ja tarjousasiakirjoissa, kaikkialla. Yritysosoite antaa vakuuttavan mielikuvan yrityksestäsi säilyttäen yksityisyytesi.

postien skannaus

Käsittelemme saapuvan postisi luottamuksella ja huolehdimme sen skannaamisesta, jälleenlähettämisestä, arkistoinnista sekä tuhoamisesta. Saat aina räätälöidyn postin käsittelyn tarpeidesi mukaisilla lisäpalveluilla. Saapuneesta postista saat turvalinkin sähköpostiisi.

Soittopyyntö.fi

Asiallinen sekä ammattimainen puheluiden käsittelijä, joka vastaa puheluihin yrityksesi nimellä sekä toivomuksiesi mukaan. Jokaisesta soitosta saat soittopyynnön sähköpostiin tai sms-viestinä, jolloin itse voit keskittyä työhön tai ottaa päivän vapaaksi.

Ynnä muuta

Kattava yrityspalvelumme palvelut kaikkeen tarpeeseen, yrityksen perustamisesta liiketoiminnan lopettamiseen.

 

Tutustu paketteihin ja tilaa omasi

PAKETIT

Valitse yrittäjänä tai kuluttajana itsellesi paras paketti

Kaikki hinnat ovat arvonlisäverottomia ja niihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero.
Hinnasto
Käyttöehdot

Ammattimainen vaikutelma fiksupostilla

ONKO YRITYKSESI OSOITE
LUOTTAMUSTA
HERÄTTÄVÄ?

Fiksuposti tarjoaa yrityksellesi luotettavan ja kätevän postiosoitteen. Jos yritystoimintasi vaatii sopivaa osoitetta, on Fiksuposti sinulle oikea valinta. Mikäli haluat pitää yrityksesi ja kotisi osoitteen erillään, on Fiksuposti sinulle oikea valinta. Kun haluat kasvattaa liiketoimiasi rauhassa ja luotettavasti, on Fiksuposti sinulle oikea valinta.

Fiksupostin yritysosoite on ihanteellinen sinulle, kun haluat luoda asiakkaisiisi ja yhteistyötahoihisi ammattimaisen vaikutelman. Myös, jos haluat laajentaa näkyvyyttä muihin kaupunkeihin ja maihin. Fiksuposti on ammattilaisen valinta.

Fiksuposti tarjoaa sinulle osoitteen, postin jälleenlähetys- ja skannauspalvelun ja puheluiden vastaanoton. Osoitteesta voi hakea postin itse tai vastaanottaa postit sähköpostiin tekstiviestimuistutuksella. Halutessasi yrityksesi puhelut vastaanotetaan ammattimaisesti ja ilmoitetaan niistä sinulle soittopyyntö tai yhdistetään ne suoraan sinulle. Fiksuposti pitää yrityksesi pyörät pyörimässä, kun sinä teet tuottavaa työtä yrityksesi toiminnan eteen.

Tutustu paketteihin ja tilaa omasi

VIRTUAALINEN OSOITE KÄDEN KÄÄNTEESSÄ

FIKSUPOSTIN KÄYTTÖÖNOTTO

Haluat sitten virtuaalisen toimiston yritykselle, postiosoitteen yhdistykselle tai henkilökohtaisen lomaosoitteen – lyhyempään tai pidempään käyttöön – onnistuu se helposti.

1. Oikea paketti

Valitse fiksupostin paketti omien tarpeidesi mukaan. Suorita tilaus ja maksa palvelun rekisteröinti.

3. sidosryhmät

Anna uusi virtuaalinen osoite viranomaisille (PRH, Verottaja, Maistraatti, yms.) sekä sidosryhmillesi – tahot, joilta saat laskuja tai muuta kirjepostia.

2. saapumisilmoitukset

Määritä sähköpostiosoite, johon haluat postin saapumisilmoitukset. Postin jälleenlähetysosoite määritellään aina lähetyksen yhteydessä.

4. Valmista tuli

Saat postia uuteen osoitteeseen jo mahdollisesti seuraavana päivänä. Nyt huolehdi, että käyntikortit ja muut markkinointimateriaalit ovat ajantasalla.

Suojaa yksityisyytesi

KUN ET HALUA PALJASTAA KOKO MAAILMALLE MISSÄ OLET

Fiksuposti tarjoaa sinulle mahdollisuuden etätyöskentelyyn tai mahdollisuuden luopua kokonaan kalliista toimitilasta.

Monet ovat huomanneet kuinka kotiosoitteen pitäminen yrityksen osoitteena on kasvattanut epäluottamusta yhteistyötahoissa. Myös lomalla tai työmatkalla kotiin tullut posti aiheuttaa stressiä, koska syystä tai toisesta ohi mennyt lasku voi jopa pilata luottotiedot, kun muistutuslaskuun ei reagoida ajoissa. Fiksuposti korjaa tämän ja alle kympillä kuukaudessa. Myös oman henkilökohtaisen puhelinnumeron pitäminen voi stressata turhaan, joten kysy myös puhelinvastaaja palveluistamme.

Ota Fiksuposti käyttöösi jo tänään.

Tutustu paketteihin ja tilaa omasi

Muunna kaikki postit sähköiseksi

ENNEN NÄKEMÄTÖNTÄ VAPAUTTA ALKAEN 1€/VUOSI !

Tee työtä missä ja milloin haluat. Elä ole riippuvainen paikasta tai ajasta vaan keskity tulokseen. Fiksuposti tarjoaa sinulle täydellisen vapauden keskittyä olennaiseen. Lopeta stressi, ole oman liiketoimintasi herra.

Pyydä maksuton kartoitus
tai kysy lisää palveluistamme

Fiksuposti
3335814-8
PL 13
00561 Helsinki
+358 2 48092462

Translate this page here »