Fiksu yrityskonsultointi

Talousasiat ja yritysjärjestelyt

Monen yrityksen kohdalla elämme vaikeita aikoja. Sisäänostohinnat nousevat, mutta ostovoima heikkenee. Talous on vaakalaudalla. Eikä ole ihan varma riittääkö rahat. Meiltä saat avun. Luotettavasti ja vakaalla ammattitaidolla. Elä jää murehtimaan laskupinoa vaan tartu toimeen.

Vaikeat ajat lisäävät myös perintäyhtiöiden aggressiivisuutta, joka tuo tullessaan myös vakavia väärinkäytöksiä. Me reklamoimme asiattomat laskut teidän puolestanne ja poistamme asiattomat perintäkulut laskuista.

Yhteydenotto meille ei maksa mitään.

Taloudellisen ahdingon alla viimeinen asia mitä kannattaa tehdä, on ”laittaa pää pensaaseen” ja jättää jopa laskut avaamattomina pöydälle. Ne ei siitä katoa, mutta kasvavat todennäköisesti. Jos talous on huonossa kunnossa, on hyvä muistaa, että oikein ja ammattilaisen käsissä hoidettuna tilanne voi muuttua hetkessä.

Fiksukonsultointi neuvottelee sinulle velkasi sinun toimintaedellytyksiisi sopiviksi. Voit taas hengittää ja keskittyä työhön. Velat eivät katoa, joten ole yhteydessä ja sovitaan miten toimitaan. Me toimimme kaikessa aina lain ja asetusten mukaan ja pyrimme löytämään yrittäjälle parhaan mahdollisen lopputuleman ilman velkataakkaa tai oikeudellista jälkipuintia.

Ostamme yhtiösi ongelmineen

Pitkän tai lyhyemmänkin liiketoiminnan jättäminen taakse on aina raskasta. Elämäntyö valuu hukkaan. Jos liiketoiminta on kuitenkin joutunut väkevään taloudelliseen kriisin, ei vaihtoehtoja ole. Vanha ovi on syytä sulkea, jolloin voi keskittyä uuden luomiseen ilman vanhoja taakkoja.

Yhtiön myynti on tarkka prosessi, jossa tulee aina huolehtia oman taloudellisen tulevaisuuden jatkumisesta. Myös oikeudelliset velvoitteet ja mahdollinen jälkipyykki on ammattilaisen käsissä helppo välttää. Meillä saat liiketoiminnastasi parhaan hinnan ja vapauden lähteä luomaan uutta, oli yhtiösi missä tilanteessa hyvänsä.

Useimmissa tapauksissa velkaisetkin yhtiöt ovat pelastettavissa. Tämä vaatii vankkaa taloudenpitoa, velkojen järjestelyä ja juridista osaamista. Meillä on tämä kaikki sinulle.

Ota yhteyttä ja katsotaan miten voimme auttaa kohdallasi.

Reklamaatiot ja selvityspyynnöt

Yrityksen luottotiedot ovat elinehto, mutta joskus ne voi joutua koetukselle. Talouden oikut voivat pistää yhtiön rahat joskus tiukalle, vaikka vain hetkellisesti, mutta silti erääntyvät laskut pitää hoitaa tai sopia. Yhtiön rahat voivat olla kiinni asiakkaiden maksamattomissa laskuissa tai viivästyneissä veronpalautuksissa. Silloin pitää neuvotella veloista huolellisesti. Kaikki ylimääräiset kulut on tärkeää reklamoida pois. Fiksupostin ammattilaiset auttavat.

Verottaja on kiristänyt valtavasti kontrollia, joka näkyy monien yritysten saamissa selvityspyynnöissä. Nämä edellyttävät usein aikaa ja vaivaa sekä äärimmäistä tarkkuutta. Huonosti hoidettu selvitys viranomaisille johtaa usein uuteen selvitykseen ja laajempaan syynäykseen. Tämä aiheuttaa turhaa stressiä ja siksi se on hyvä jättää Fiksupostin ammattilaisille.

Verojärjestelyt ja kansainvälistyminen

Fiksu kirjanpito tarjoaa vahvalla ammattitaidolla selvää säästöä verotuksessa. Meiltä saat laajan ja moninaisen tiedon erilaisista verojärjestelyistä, joita yleensä hallitaan vain konsernitasolla. Monipuolinen verkostomme Euroopassa ja sen ulkopuolella antaa mahdollisuuden myös yritystoiminnan laajentamiseen ja monitasoiseen verosuunnitteluun. Aiheesta lisää tietoa saat ammattilaisiltamme.

Pyydä maksuton kartoitus
tai kysy lisää palveluistamme

Fiksuposti
3335814-8
PL 13
00561 Helsinki
+358 2 48092462

Translate this page here »