Fiksu yritysrahoitus

Fiksu yritysrahoituspalvelu on tulossa käyttöösi. Sillä aikaa voit tutkia mahdollisesti sinulle sopivia rahoituspalveluita alta.

ELY – Rakennerahastot

Rakennerahastot.fi on EU:n alue- ja rakennepolitiikan ohjelmien verkkopalvelu

Alue- ja rakennepolitiikan tavoitteena on tasata alueiden välisiä kehitysja hyvinvointieroja ja varmistaa Euroopan unionin ja sen jäsenmaiden kestävä kasvu ja kilpailukyky. Alue- ja rakennepolitiikan ohjelmakausi 2021–2027 tuo merkittäviä resursseja toteuttaa Suomen pitkän aikavälin kasvun ja uudistumisen tavoitteita.

Ohjelma tähtää alueiden elinkeinorakenteen uudistamiseen, työllisyyden ja osaamisen parantamiseen sekä osallisuuden lisäämiseen. Rahoitus tulee kolmesta toisiaan täydentävästä rahastosta Euroopan sosiaalirahastosta (ESR+), Euroopan aluekehitysrahastosta (EAKR) ja Oikeudenmukaisen siirtymän rahastosta (JTF).

Lisää: https://rakennerahastot.fi

BusinessFinland

BUSINESS FINLANDIN RAHOITUSPALVELUT

Business Finland tarjoaa rahoitusta tutkimukseen, tuotekehitykseen ja monenlaisiin liiketoiminnan kehittämisen tarpeisiin erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille. Suuret yritykset ja tutkimusorganisaatiot voivat saada rahoitusta yhteisiin projekteihin pk-yritysten kanssa.

Lisää: https://www.businessfinland.fi

Yksityinen sijoitusraha

Pankkien lainaehtojen kiristyminen sekä hitaat lainanmyöntöprosessit ovat viime vuosina tuoneet rahoitusmarkkinoille runsaasti yksityisiä rahoituslaitoksia, jotka myöntävät nopeita yrityslainoja verkossa ilman reaalivakuuksia.

Monien tuntemia alan toimijoita ovat muun muassa Qred, Suomen Yrityslaina, Kasvurahoitus, Yritysluotto.fi ja CapitalBox (aiemmin nimellä Ferratum Business).

Yleensä vakuudettomia yritysluottoja hyödynnetään eritoten seuraavissa tilanteissa:

  • Yritys ei vakuuksien puuttumisen takia saa lyhytaikaista lainaa pankista joko ollenkaan tai tarpeeksi. Jälkimmäisessä tilanteessa vakuudetonta yrityslainaa voidaan käyttää edullisemman pankkilainan täydentäjänä.
  • Yritys tarvitsee lainarahan käyttöönsä heti. Tämä voi olla tilanne esimerkiksi yllättävän konerikon tai nopeasti eteen tulevan investointimahdollisuuden takia. Yrityslainan hakeminen pankin kautta on yleensä kankeampaa ja hitaampaa, joskin kulut pankkilainoissa ovat luonnollisesti selvästi pienempiä vakuudettomiin yritysluottoihin verrattuna.

Vakuudeton yrityslaina verkosta maksetaan nopeimmillaan tilille jopa saman päivän aikana. Ilmaisen ja ei-sitovan lainahakemuksen täyttäminen sujuu verkossa muutamassa minuutissa.

Automatisoitujen luottoluokitusprosessien ansiosta rahoitusyhtiöt poimivat tarpeelliset taloustiedot yritysrekistereistä ja tekevät pitkälti niiden pohjalta päätöksen alustavan lainatarjouksen myöntämisestä.

Eritoten painotetaan yrityksen kassavirtaa, eli yritykseen pitää virrata tarpeeksi rahaa sisään, jotta se pystyy selviytymään lainan takaisinmaksusta.

Alta näet lyhyet esittelyt suosituimmista Suomessa toimivista vakuudetonta yritysrahoitusta myöntävistä yhtiöistä.

Lainatuotteiden sisältämät korkotasot määrittyvät aina yrityskohtaisesti hakijayrityksen taloustietojen, tunnuslukujen ja lainan käyttötarkoituksen perusteella. Yrityslainojen kilpailutus kannattaa aina, eli vertailua on viisasta tehdä vähintään muutaman rahoitusyhtiön kesken.

Kaikilta alla luetelluilta rahoitusyhtiöiltä voit pyytää verkossa maksuttoman ja ei-sitovan lainatarjouksen, eli korkoja voi vertailla nopeasti ja ilman sitoumuksia.

Vakuudettomat yrityslainat voivat olla kelvollinen vaihtoehto yllättäviin lyhytaikaisiin tarpeisiin, jossa laina voidaan maksaa nopeasti pois tulorahoituksella. Lainaa ei kannata hakea kannattamattoman yritystoiminnan tekohengittämiseen tai ilman varmistettua kassavirtaa. Pidempiaikaista lainaa haettaessa on aina syytä kääntyä ensin perinteisen pankin puoleen, sillä pitkällä maksuajalla lainan kustannus voi nousta erittäin korkeaksi.

Pyydä maksuton kartoitus
tai kysy lisää palveluistamme

Fiksuposti
3335814-8
PL 13
00561 Helsinki
+358 2 48092462

Translate this page here »