Fiksu yrityskonsultointi

Talousja velkaneuvonta sekä reklamaatiopalvelu

Monen yrityksen kohdalla elämme vaikeita aikoja. Sisäänostohinnat nousevat, mutta ostovoima heikkenee. Talous on vaakalaudalla. Eikä ole ihan varma riittääkö rahat. Meiltä saat avun. Luotettavasti ja vakaalla ammattitaidolla. Elä jää murehtimaan laskupinoa vaan tartu toimeen.

Vaikeat ajat lisäävät myös perintäyhtiöiden agressiivisuutta, joka tuo tullessaan myös vakavia väärinkäytöksiä. Me reklamoimme asiattomat laskut teidän puolesta ja poistamme asiattomat perintäkulut laskuista. 

Yhteydenotto meille ei maksa mitään.

Taloudellisen ahdingon alla viimeinen asia mitä kannattaa tehdä, on ”laittaa pää pensaaseen” ja jättää jopa laskut avaamattomina pöydälle. Ne ei siitä katoa, mutta kasvavat todennäköisesti. Jos talous on huonossa kunnossa, on hyvä muistaa, että oikein ja ammattilaisen käsissä hoidettuna tilanne voi muuttua hetkessä.

Fiksu yrityskonsultointi neuvottelee sinulle velkasi sinun toimintaedellytyksiisi sopiviksi. Voit taas hengittää ja keskittyä työhön. Velat eivät katoa, joten ole yhteydessä ja sovitaan miten toimitaan.Toimimme kaikessa aina lain ja asetusten mukaan ja pyrimme löytämään yrittäjälle parhaan mahdollisen loppu tuleman ilman velkataakkaa tai oikeudellista jälkipuintia.

Ostamme yhtiösi ongelmineen

Pitkän tai lyhyemmänkin liiketoiminnan jättäminen taakse on aina raskasta. Elämäntyö valuu hukkaan. Jos liiketoiminta on kuitenkin joutunut väkevään taloudelliseen kriisin, ei vaihtoehtoja ole. Vanha ovi on syytä sulkea, jolloin voi keskittyä uuden luomiseen ilman vanhoja taakkoja.

Yhtiön myynti on tarkka prosessi, jossa tulee aina huolehtia oman taloudellisen tulevaisuuden jatkumisesta. Myös oikeudelliset velvoitteet ja mahdollinen jälkipyykki on ammattilaisen käsissä helppo välttää. Meillä saat liiketoiminnastasi parhaan hinnan ja vapauden lähteä luomaan uutta, oli yhtiösi missä tilanteessa hyvänsä.

Useimmissa tapauksissa velkaisetkin yhtiöt ovat pelastettavissa. Tämä vaatii vankkaa taloudenpitoa, velkojen järjestelyä ja juridista osaamista. Meillä on tämä kaikki sinulle.

Ota yhteyttä ja katsotaan miten voimme auttaa kohdallasi.

Pyydä maksuton kartoitus
tai kysy lisää palveluistamme

Fiksuposti
PL 13
00561 Helsinki
+358 2 48092462

Translate this page here »